skip to Main Content

Onze missie

Flex4all heeft als doel om zoveel mogelijk werkzoekenden aan een baan te helpen. Tevens willen wij mensen met een broodbaan door middel van een realistisch traject aan hun droombaan helpen.

Wij constateren dat kandidaten en opdrachtgevers elkaar voornamelijk via online- en social media zoeken en vinden. Flex4all introduceert daarom het concept online solliciteren.

Middels dit concept laten wij de eerste kennismaking tussen werkgevers en kandidaten plaatsvinden via Skype.

Flex4all wil langdurige samenwerkingen opbouwen met opdrachtgevers, gemeenten, middelbare- en hogescholen, universiteiten, jongerenorganisaties, detacheringsbureaus en andere uitzend- en recruitment organisaties. Hoe groter ons netwerk van opdrachtgevers en partners die kandidaten leveren is, hoe succesvoller wij zullen zijn. Flex4all streeft ernaar om een begrip te worden in de uitzendbranche.

Onze visie

Flex4all denkt dat we door nauwlettend naar de wensen en eisen van zowel kandidaten als werkgevers te luisteren, een succesvolle speler kunnen worden binnen de uitzendbranche.

Ons motto is dat we met alle middelen die aanwezig zijn, iedere vacature binnen een maand succesvol kunnen omzetten in een betaalde baan voor een gelukkige kandidaat.

Wij willen ons positief onderscheiden met het concept online solliciteren.

Social media heeft de laatste jaren een sterke en indrukwekkende opmars gemaakt. Vandaag de dag is dit een begrip dat niet meer weg te denken is uit de arbeidsmarkt. Flex4all wil het traditionele sollicitatieproces leuker, persoonlijker en efficiënter maken. Het concept online solliciteren is dan ook een innovatief verlengstuk van de Curriculum Vitae met motivatie tekst en foto.

Flex4all zal zich in eerste instantie richten op de zorg- en verhuisbranche. Verder zijn we inmiddels ook bezig met projecten in zowel leegstandsbeheer, ontruimingen en beveiliging als in de hypotheekbranche en verhuurbranche. Uiteindelijk willen we een begrip worden in de Randstad en de ambitie is om uiteindelijk landelijke bekendheid te krijgen met een sterk team van professionals.

Flex4all, uw toekomstige partner in de uitzendbranche

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Back To Top