skip to Main Content

Droombanen - Broodbanen

Flex4all vraagt bij het zoeken naar passende vacatures wat jouw drie droombanen zijn oftewel de drie functies die je het liefst wilt uitoefenen. Het komt echter voor dat de door jouw gewenste droombanen momenteel niet beschikbaar zijn.

Wij willen daarom weten of je openstaat voor een tijdelijke broodbaan die er in ieder geval voor zorgt dat je weer inkomsten genereert. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke baan zijn als callcenter medewerker, schoonmaker, gastheer- of vrouw of een andere broodbaan. Broodbanen zijn functies waar mensen geen specifieke opleiding of ervaring voor nodig hebben. Het is voor potentiele werkgevers goed om te zien dat je liever een tijdelijke broodbaan aanneemt in plaats van werkeloos thuis te zitten.

Procedure

Samen kijken we naar jouw werkervaring, interesses en kwaliteiten om te bepalen voor welke vacatures je in aanmerking komt. Vervolgens zullen wij jou binnen 24 uur een aanbeveling doen van vijf vacatures die overeenkomen met jouw wensen.

Wij zullen bij sommige vacatures een online sollicitatieproject opstarten. Dit betekent dat we in totaal drie tot vijf kandidaten, voor dezelfde functie, aan een werkgever zullen voorleggen middels Skype. Dit doen wij via ons Flex4all online sollicitatieconcept.

Neem contact op:

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: word, pdf.

Onderweg naar je droombaan!

Ga jij die uitdaging met ons graag aan? Stuur je CV op of neem contact op!

Back To Top